top of page

Kukoistus kollektiivi on Korkeaojan kylässä, maatilalla toimiva taiteilijoiden, tutkijoiden ja aktivistien yhteisö. Kukoistus tarjoaa jäsenilleen työtiloja, järjestää tapahtumia ja koulutuksia ja tähtää elämän arvoiseen elämään. Olemme viime vuodet remontoineet rakennuksia, tehneet paljon talkootyötä ja saaneet aikaiseksi paljon. Lisäksi olemme järjestäneet tapahtumia, mikä on toimintamme ytimessä.

Ilo. Kukoistus on perustettu, jotta voisimme elää ja työskennellä onnellisesti yhdessä ja jakaa tästä työstä syntyvää hyvää ympäristöömme. Taiteilijoiden työ on usein yksinäistä, tarvittavat laitteet kalliita, ruuhkasuomessa asuminen ahdistavaa ja elämäntapasynergia välttämätöntä. Arvomme ovat yhteisöllisiä, demokraattisia, ekologisia ja kestäviä. Pyrimme toiminnassamme ja ratkaisuissamme olemaan rakentavan kriittisiä unohtamatta hyvää meininkiä. 

 

Tervetuloa mukaan tapahtumiin, koulutuksiin ja yhdistyksen toimintaan! Seuraa meitä fb:ssä tai instassa, heitä viestillä tai laita yhteystietosi sähköpostitse niin lisäämme sinut postituslistalle! pippuriina@gmail.com

 

Osoite:

Kullaantie 739, 32860 Kokemäki, Finland

Tilavuokrat ja residenssit: Aapo Korkeaoja: p. 0447103580 tai aapo.korkeaoja@gmail.com

 

Kukoistus ry

 

Aapo Korkeaoja, puheenjohtaja

Elisa Pirinen, varapuheenjohtaja

Milla Tervakangas, sihteeri

Iina Vartia, rahastonhoitaja
Hanna Vaskivuo, jäsen

Julia Kovacs, jäsen

 

Varajäsenet:

Mikko Ängeslevä

Heikki Korkeala

bottom of page